Type and press Enter.

Zo gebruik je je Motif-promotiecode

Reading Time: 4 minutes read

Ontvang 20% korting met de code GEFELICITEERD

Haast je, deze aanbieding vervalt binnenkort!

Stap 1: Download de app op je Mac

Heb je de app nog niet gedownload? Ga naar de Mac App Store op je Mac-desktopcomputer of laptop en download de app. De app werkt standaard in Foto's op macOS. 

Je kan ook de foto-app openen op je Mac, klikken met de rechtermuisknop op een album of een reeks foto's, kiezen welk project je wil maken (een fotoboek, kaart of kalender) en "App Store" selecteren. Vervolgens kan je Motif downloaden.

Stap 2: Open de foto-app op je Mac en ga aan de slag met je project.

Motif werkt geïntegreerd in Foto's. Open de foto-app als je dat nog niet hebt gedaan. Selecteer dan een album of een reeks foto's, klik met de rechtermuisknop en kies welk project je wil maken.

Stap 3: Creëer je project

Blader door professioneel ontworpen thema's en kies wat jij het mooiste vindt. Klik op "autoflow" als je wil dat Motif jouw beste foto's selecteert en het format van jouw project kiest. Wil je zelf je volledige fotoproject configureren? Geen probleem! Klik dan op "Don't Autoflow".

Wanneer je klaar bent met je project, zal Motif een automatische controle uitvoeren en je waarschuwen als er foto's ontbreken of als er foto's zijn van een lage kwaliteit.

Vergeet niet om de code
GEFELICITEERD
te gebruiken om 20% korting te ontvangen op je volledige bestelling


Ziezo! Je bent helemaal klaar
om jouw project tot leven te brengen!

Heb je nog vragen? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Het doet ons altijd plezier om te horen van andere fotofanaten!


*20% korting op je volgende bestelling als je de code GEFELICITEERD gebruikt. Aanbieding geldig op online aankopen via de Motif-app tussen 00:01 uur op 1 juli 2019 en 23:59 uur op 30 juli 2019. De kortingscode moet bij de check-out worden ingevoerd en kan slechts drie keer per klant worden gebruikt. De korting geldt niet voor de btw en de verzend- en afhandelingskosten. Dit aanbod kan niet worden ingewisseld tegen contant geld en is niet geldig met betrekking tot eerdere aankopen. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met een andere aanbieding, bon, korting of promotie. Ongeldig indien gewijzigd, gekopieerd, overgedragen of verkocht. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn. Contante waarde 1/10 ₵. Motif behoudt zich het recht voor om promotionele content en de details van deze en enige andere aanbieding te allen tijde te wijzigen.