Type and press Enter.

Så här använder du Motif-kampanjkoden för Motif

Reading Time: 5 minutes read

Få 20 % rabatt med koden GRATTIS

Skynda. Erbjudandet upphör snart att gälla!

Steg 1: Hämta appen till din Mac

Om du inte redan har hämtat appen kan du besöka Mac App Store på en stationär eller bärbar Mac-dator och hämta appen som är inbyggd i Bilder på macOS. 

Du kan även öppna appen Bilder på din Mac, högerklicka på ett album eller en grupp med bilder och välja den typ av projekt som du vill skapa – fotobok, kort eller kalender – och välja App Store. Sedan kan du hämta Motif.

Steg 2: Öppna appen Bilder på din Mac och starta projektet

Motif körs inuti Bilder, så om du inte redan har appen Bilder öppen är nästa steg att öppna den. Välj sedan ett album eller en grupp med bilder, högerklicka och välj den typ av projekt som du vill skapa.

Steg 3: Skapa ditt projekt

Bläddra bland olika professionellt utformade teman och välj det som du tycker bäst om. Klicka på knappen Autoflöde om du vill att Motif ska välja de bästa bilderna och formatera projektet åt dig. Om du vill skapa ditt fotoprojekt manuellt går det lika bra! Klicka bara på Inget autoflöde.

När du är klar med ditt projekt granskar Motif automatiskt projektet en sista gång och informerar dig om det saknas bilder eller om de är av låg kvalitet.

Glöm inte att ange koden
GRATTIS
för att få 20 % rabatt på hela din beställning


Det var det! Nu kan du luta dig tillbaka och slappna av –
det är dags för ditt projekt att förverkligas!

Har du några frågor? Läs svar på vanliga frågor eller kontakta oss. Det är alltid roligt när andra fotoprojektentusiaster hör av sig!


*20 % rabatt på nästa beställning med koden GRATTIS. Erbjudandet gäller vid onlineköp som görs via Motif-appen mellan kl. 00.01 den 1 juli 2019 och 23.59 den 30 juli 2019. Kampanjkoden måste anges i kassan för att erbjudandet ska gälla och är giltig vid tre tillfällen per person. Moms, frakt och hantering täcks inte av rabatterbjudandet. Detta erbjudande kan inte bytas ut mot kontanter och är inte heller giltigt för tidigare inköp. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden, kuponger, rabatter eller kampanjerbjudanden. Erbjudandet gäller inte om det ändras, kopieras, överförs eller säljs. Andra restriktioner kan förekomma. Kontantvärde 1/10 ₵. Motif förbehåller sig rätten att tolka och ändra kampanjerbjudandens innehåll och information när som helst.