Type and press Enter.

Sådan bruger du din Motif-kampagnekode

Reading Time: 4 minutes read

Få 20 % rabat med koden TILLYKKE

Skynd dig. Tilbuddet udløber snart!

Trin 1: Download appen på din Mac

Hvis du ikke allerede har downloadet appen, skal du gå til Mac App Store fra din stationære eller bærbare Mac-computer og downloade appen, som kører internt i Fotos på macOS. 

Du kan også åbne appen Fotos på din Mac, højreklikke på et album eller en udvalgt gruppe fotos, vælge den type projekt, du vil oprette – fotobog, kort eller kalender – og vælge “App-butik”. Derefter kan du downloade Motif.

Trin 2: Åbn appen Fotos på din Mac, og start derefter dit projekt

Motif kører i Fotos, så hvis du ikke allerede har Fotos-appen åben, er næste trin at åbne den. Vælg derefter et album eller en gruppe fotos, højreklik, og vælg den type projekt, du vil oprette.

Trin 3: Opret dit projekt

Gennemse de professionelt designede temaer, og vælg det, du bedst kan lide. Klik på “autoflow”-knappen for at få Motif til at udvælge de bedste fotos og formatere projektet for dig. Hvis du foretrækker at oprette dit fotoprojekt manuelt, er det ikke noget problem! Du skal blot klikke på “Don’t autoflow” (Brug ikke autoflow).

Når du er færdig med dit projekt, gennemgår Motif automatisk dit projekt en sidste gang, hvorefter du får at vide, om der mangler fotos, eller kvaliteten af et foto ikke er god nok.

Husk at indtaste koden
TILLYKKE
for at få 20 % rabat på hele din bestilling


Det var det! Nu kan du læne dig tilbage og slappe af –
dit projekt får snart liv!

Har du spørgsmål? Se vores ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os. Vi er altid glade for at høre fra andre fotoprojektentusiaster!


* 20 % rabat på din næste bestilling med koden TILLYKKE. Tilbuddet gælder onlinekøb, der foretages via Motif-appen mellem 00:01 d. 1. juli 2019 og 23:59 d. 30. juli 2019. For at indløse rabatten skal rabatkoden indtastes ved betaling, og den er gyldig tre gange pr. kunde. Der gives ikke rabat på moms, fragt og håndtering. Dette tilbud kan ikke indløses til kontanter eller anvendes til tidligere køb. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatkuponer, rabatter eller kampagner. Ugyldig, hvis ændret, kopieret, overført eller solgt. Andre begrænsninger kan være gældende. Kontantværdi på 1/10 ₵. Motif forbeholder sig til hver en tid ret til at fortolke og ændre salgsfremmende indhold og oplysninger om dette og andre tilbud.