Type and press Enter.

Näin käytät Motifin kampanjakoodia

Reading Time: 4 minutes read

Saat 20 % alennusta koodilla ONNEA

Kiiruhda, sillä tarjous päättyy pian!

Vaihe 1: Lataa ohjelma Macille

Jos et ole vielä ladannut ohjelmaa, avaa Mac App Store Mac-työpöytäkoneessa tai -kannettavassa ja lataa ohjelma, joka toimii MacOS:n Kuvat-ohjelmassa. 

Vaihtoehtoisesti voit avata Kuvat-ohjelman Macillasi, klikata albumia tai valittua kuvaryhmää hiiren oikealla painikkeella, valita luotavan projektin tyypin – valokuvakirja, kortti tai kalenteri – ja valita App Store. Sitten voit ladata Motifin.

Vaihe 2: Avaa Kuvat-ohjelma Macissa ja aloita projekti

Motif toimii Kuvat-ohjelmassa, joten jos Kuvat-ohjelma ei ole vielä auki, seuraava vaihe on avata se. Valitse sitten albumi tai kuvaryhmä, klikkaa hiiren oikealla painikkeell ja valitse luotavan projektin tyyppi.

Vaihe 3: Luo projekti

Selaa ammattimaisesti suunniteltuja teemoja ja valitse niistä suosikkisi. Klikkaa Automaattinen asettelu -painiketta, jos haluat, että Motif valitsee parhaat kuvat ja luo projektin asettelun puolestasi. Jos haluat luoda kuvaprojektin itse, sekin onnistuu helposti! Klikkaa vain Ei automaattista asettelua.

Kun projekti on valmis, Motif arvioi sen automaattisesti vielä kerran ja ilmoittaa, jos kuvia puuttuu tai jos ne ovat heikkolaatuisia.

Muista antaa koodi
ONNEA,
niin saat 20 % alennusta koko tilauksesta


Siinä kaikki! Nyt voit istahtaa ja rentoutua –
on projektisi aika herätä henkiin!

Kysymyksiä? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota meihin yhteyttä. Kuulemme mielellämme muiden kuvaprojektien harrastajien ajatuksia!


* 20 %:n alennus seuraavasta tilauksestasi koodilla ONNEA. Tarjous koskee verkko-ostoksia, jotka on tehty Motif-ohjelman kautta 1.7.2019 klo 00.01 – 30.7.2019 klo 23.59. Kampanjakoodi on annettava tilauksen maksuvaiheessa, ja kukin asiakas voi käyttää sitä kolme kertaa. Arvonlisäverosta ja postitus- ja käsittelykuluista ei anneta alennusta. Tarjousta ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sitä voi käyttää takautuvasti aiempiin ostoksiin. Tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kuponkeihin, alennuksiin tai kampanjatarjouksiin. Muutettu, kopioitu, siirretty tai myyty tarjous mitätöidään. Muita rajoituksia saatetaan soveltaa. Käteisarvo 1/10 ₵. Motif pidättää oikeuden tulkita ja muuttaa mainossisältöä sekä tämän tarjouksen ja muiden tarjousten yksityiskohtia milloin tahansa.